Sunday, January 6, 2008

Clasa V - Lectia 1
MATEMATICA ONLINE - Video Manual : Construit cu elevii pentru elevi

Partea 1


Partea 2

6 comments:

RUTHAL said...

buna ziua
lectiile se incarca foarte greu si dau eroare dupa ce apare loading
noi suntem in quebec canada, credeti ca are vreo importanta distanta?
normal nu ar trebui insa imi puteti spune ce as putea sa fac ptr ca fiica mea sa vada si ea lectiile pentru ca aici, nu intelege si nici nu i se explica temeinic, si pentru mine este vital ca ea sa nu piarda notiunile de baza ale matematicii.

multumesc frumos si vreau sa va transmit cat mai multa sanatate in toate cate faceti si sa stiti ca este un gest si efort admirabil
multumim pentru idee.
cu mult respect
alina

Bianca said...

nu cred ca are importanta distanta ca mie nu imi apar alea deloc si cand imi apar nu mai dispare "loading..."

florin.rada said...

Din pacate problema tine de locul unde au fost hostate acele cursuri si anume pe site-ul neogen.

7culori said...

Fiica mea nu a luat bacu , imi vine acum la 44 de ani sa ma apuc de matematica , nemernicii de politicieni ne-au distrus copiii, D-le Ioan Ursu va rog ajutati-ne copiii sa iasa din acest impas .
Eu i-as da afara din invatamint pe toti idiotii astia care v-au dat afara de la catedra, sunt niste gunoaie demne de toata mila.
Fiica-mea a luat note de 8 si 9 la toate celelalte materii care s-au dat la bac.
Unii profesori lacomi si smecheri isi vind dascalia pe bani!Bineinteles ,dvs sunteti un om bun va sugerez sa mergeti si la OTV -televiziunea lui Dan Diaconescu ,pentru ca oamenii din tara sa afle ce face acest ministru de doi bani care-si bate joc de elevi si de invatamintul romanesc.
Sunteti cu adevarat un glas care striga in pustie ,un crestin adevarat este intotdeauna marginalizat ,dar in ochii lui D-zeu cred ca aveti cea mai mare trecere.
Mi-a dori ca Antena 1 sa nu ignore un om ca dvs ,iar acele video-lectii sa le poata accesa orice elev care nu are cum sa inteleaga lectia numai in clasa ,avind in vedere perfidia si lacomia unor profesori care n-au nimic in comun cu binefacerea crestina.
Eu sunt uimit de faptul ca v-au dat afara ,nu-mi vine sa cred .
Apicultura este o minunatie , dar si matematica ar fi daca s-ar zabovi mai mult la explicarea ei.
Va multumesc pentru tot ce faceti, si sper ca video-manualele sa ia cea mai mare amploare care a existat vreodata.

7culori said...

Azi am accesat iar situ dvs D-le Profesor , videomanualele nu se deschid nu pot fi vizionate ,

Probabil securitatea a intrat pe fir, mafia nemernica din invattamint supravegheaza aceasta binefacere nationala de predare clara a unor lectii indispensabile ...cred ca trebuie sa declaram URGENT razboi acestor nemernici,

indemn la o miscare in masa pentru a reaseza dreptatea in aceasta tara acaparata cum zicea si Ceausescu de forte oculte europene sau organizatii criminale.

CUm am putea sa stringem pe toti cei 270000 de elevi care nu au luat bacul ,sa iasa in strada alaturi de parintii si prietenii lor , avem nevoie de un miting national pentru a da jos aceasta putere obscura ,urita , de javre ordinare.

Andrei1950 said...

Va admir d-le profesor. V-am vazut la TVR HD in documentarul facut de d-na Szaszu. Am terminat liceul Emanoil Gojdu in 1969. In clasa a 12 a profesorii de matematica (Moza G.) si romana (Pistol I.) ne chemau la scoala cu o ora inainte de inceperea orelor la pregatire pentru bac. Era obligatoriu.Le suntem recunoscatori (generatia noastra) ca am facut ceva in viata. Erai impins de la spate sa faci scoala.
Din pacate invatamantul a inceput sa se degradeze din anii 80 cind multi profesori din cauza lipsurilor se "prostituau" pentru carne, cafea etc. Dupa 89 procesul s-a accentuat. Functioneaza principiul "de ce sa fac treaba la scoala - in caz ca sunt competenti - cand pot sa castig bani din meditatii ?". Din pacate doua componente foarte importante nu mai functioneaza: invatamantul care inseamna viitorul unei tari si asistenta medicala care inseamna sanatatea poporului.
Nu stiu ce se va intampla cu tara asta in care traim. Probabil o luam de la inceput si in zeci de ani poate cei plecati acum (asa era si in sec. 19) sa vina cu un suflu nou si sa reuseasca sa schimbe ceva. Ar fi multe de spus, dar din pacate vorbele nu schimba. Imi pare rau de nepotelul meu care inca traieste aici.
Inca odata succes. Nu stiu cum as putea sa va ajut.Sanatate la copii si nepoti.